Impregneren Joure

Bent u opzoek naar ‘ Impregneren Joure ‘? Wij zijn De Hoop Dienstverlening uit Joure, gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van gevels en gevelrenovatie van woningen en bedrijfspanden.

De buitenmuur impregneren is eigenlijk niets meer of minder dan het verzadigen van het complete metselwerk met een impregneervloeistof of impregneercrème. Na het impregneren van uw buitenmuur is de complete gevel vuil- en waterafstotend.

Een buitenmuur impregneren is dus in feite het waterdicht maken van buitenmuren, waarbij de buitenmuur nog wel kan blijven ademen.

 

Impregneren Joure

Impregneren Joure

Gevelrenovatie & Onderhoud

Het extreme klimaat van Nederland met veel regen, wind, sneeuw, vorst, hagel afgewisseld door warmte en droogte zijn een aanslag op het voegwerk van uw woning of bedrijfspand. Kapot voegwerk kan doorslaan van muren, schimmel en lekkages veroorzaken. Met voegwerk renovatie worden deze klachten verholpen.

Afhankelijk van de klachten kan worden overgegaan tot voegwerk herstellen of voegwerk vervangen.

Als we het oude of beschadigde voegwerk hebben verwijderd (doormiddel van hakken of slijpen ), reinigen wij de gevel eerst grondig, zodat het nieuwe voegwerk goed hecht.

Bij het aanbrengen van nieuw voegwerk is het belangrijk om voor het voegen te kiezen voor de juiste type voeg en mortelsamenstelling. De Hoop Dienstverlening heeft hier ruim ervaring in.

Naast gevelrenovatie zijn wij specialisten in dak onderhoud, dak reinigen en industriële reiniging. Door ons jaren lange ervaring kunnen wij u van een goed en eerlijk advies voorzien.

Ons schoonmaakbedrijf is een betrouwbare partner voor de particuliere en zakelijke markt. Wij zijn een  bedrijf, die vakkundig, vakbekwaam en representatief is. Wij werken alleen met milieuvriendelijke middelen. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf, die vakkundig, vakbekwaam en representatief is.

Soorten gevelonderhoud

Het onderhoud wat uw gevel nodig heeft hangt af van de staat van uw gevel en hoe goed deze is onderhouden. We maken onderscheid tussen verschillende soorten gevelonderhoud:

  • gevel reinigen
  • schoorsteen reinigen
  • gevel impregneren
  • gevel voegen
  • schoorsteen voegen
  • schoorsteen impregneren

Heeft u een specifieke vraag over uw gevel of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met mij op via 06-41758383, of stel uw vraag via e-mail

Maak kennis met ons bedrijf en neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Jan Wybren de HoopDe Hoop Dienstverlening

Impregneren Joure

De Hoop Dienstverlening uit Joure (Friesland) | Specialist in gevel impregneren Joure