Bedrijfspand reinigen

De Hoop Dienstverlening wil haar klanten de best mogelijke kwaliteit bieden om de levensduur van hun gevels te verlengen. Dit kan door uw gevels regelmatig te laten reinigen door de Hoop Dienstverlening.

Wist u dat een schone gevel op termijn minder onderhoud nodig heeft en dus langer mee gaat?

Gevelreiniging door handmatig borstelen

Wij kunnen verschillende soorten gevelmateriaal reinigen, golfbeplating, damwanden en sanwichpanelen. Wij borstelen de gevels handmatig met een reinigingsmiddel, en daarna worden de gevels afgespoeld met warm water. Met als resultaat een schone en glanzende gevel. Het reinigingsmiddel wat wij gebruiken, zit een waslaag door heen. De gevel zal hierdoor mooier en langer schoon blijven.

Door verkeerde reiniging kan uw gebouw en u als opdrachtgever forse schade oplopen. De reinigingsmidellen die wij gebruiken worden sterk verdunt, zodoende zijn ze veilig voor het te reinigen oppervlak alswel de omgeving en het milieu, ook hiervoor geld, geen onnodig risico.

Door verkeerde reiniging kunnen er drukplaatsen in de coating of beplating ontstaan. Met onze methode is de drukverdeling gelijk, dus een gelijkmatige reiniging en ook de statische vervuiling word hierdoor verwijderd.