Beplating reinigen (o.a. kantoor en bedrijfspanden)

Voor behoud van de kwaliteit van uw bedrijfspand.

De Hoop Dienstverlening wil haar klanten de best mogelijke kwaliteit bieden om de levensduur van hun gevels te verlengen. Wist u dat gevelreiniging essentieel is voor behoud van de kwaliteit van gevelbeplating zoals damwand en sandwichpanelen. Door de gevels regelmatig en milieubewust te reinigen blijven de glans en technische eigenschappen langer behouden.

 

GEVELREINIGING DOOR INZETTEN EN AFSPUITEN

De gevel (beplating) wordt eerst ingezet met speciale reinigingsmiddelen, vervolgens laten wij het middel inwerken. Waar nodig zullen wij het proces met handmatig borstelen ondersteunen. Waarna er met gepaste tot relatief lage druk schoongemaakt wordt.

 

GEVELREINIGING DOOR HANDMATIG BORSTELEN

De gevel (beplating) wordt eerst ingezet met speciale reinigingsmiddelen, vervolgens laten wij het middel inwerken. Vervolgens borstelen wij de gevel delen, waarna er met gepaste tot relatief lage druk afgespoten wordt.

Via onze wijze van gevelreiniging zorgt de Hoop Dienstverlening ervoor dat de gevel zo weinig mogelijk aangetast wordt en zo de gevelbeplating langer mee gaat.

Door verkeerde reiniging kunnen drukplaatsen in de coating of beplating ontstaan. Met onze methode is de drukverdeling gelijk, dus een gelijkmatige reiniging. En ook de statische vervuiling wordt hierdoor verwijderd.

 

Offerte aanvragen Offerte aanvragen