Graffiti verwijderen

Snel u graffiti laten verwijderen? Tegenwoordig vindt je graffiti overal, op huizen, bedrijven, bushokjes, tunnels, bruggen etc. Wanneer je graffiti op je gevel of wand hebt en je wilt het verwijderen zijn er verschillende manieren om dit te bereiken. Eigenlijk moet je de graffiti altijd laten verwijderen. Zelf reinigen gaat vaak moeizaam en haalt vaak niet het gewenste resultaat.

De methode of middelen die gebruikt worden voor het graffiti verwijderen zullen erg afhangen van de omgevingsfactoren. Men moet rekening houden met de ondergrond van de gevel, bijvoorbeeld hout of steen. De grootte de gevel waarvan je graffiti moet verwijderen en het soort verf dat er gebruikt is op de wand

De Hoop dienstverlening kan op verschillende manieren een graffiti verwijderen:

  • hogedruk in combinatie met heet water ( stoom )
  • chemisch reinigen
  • zandstralen

Wij zijn in het bezit van een hogedruk een hogedruk unit, die temperaturen tot 140 graden uitstoot. Hierdoor kunnen wij op een milieuvriendelijke manier graffiti verwijderen voor u. Neem contact met ons op voor het maken van afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

 

Minimale kans op schade aan uw muren

Stoom geeft een minimale kans op schade aan uw muren tijdens het reinigen. Alleen als de muur en met name het voegwerk in slechtere staat verkeren, is er een kans dat er stukken ‘uitspatten.’

Daarom inspecteren wij de muur voor aanvang van de werkzaamheden, om u als opdrachtgever er van op de hoogte te stellen.

Als er schade ontstaat, kunnen wij de muur op korte termijn herstellen. Dat brengt dan uiteraard wel enkele kosten met zich mee, maar dankzij de risico-inventarisatie kunt u daar van tevoren rekening mee houden.

 

Anti-graffiti behandeling

Zou u graag een anti graffiti coating willen laten aanbrengen? Omdat uw muren regelmatig beklad worden met graffiti? Graffiti vinden sommige mensen mooi, de ander vind het kunst. Het merendeel van de mensen vindt het lelijk of stoort zich er aan.

Naast het reinigen, kunnen wij een speciale coating (beschermlaag) aanbrengen. Deze coating zorgt ervoor, dat eventuele herhaling van de graffitivervuiling sneller en dus goedkoper verwijderd kan worden. Door het dan snel te verwijderen worden de spuitkunstenaars ontmoedigd om opnieuw het gebouw te bekladden.

Wij kunnen vakkundig op bijna elke muur een graffiti coating aanbrengen. Deze anti graffiti laag zorgt ervoor dat in de toekomst uw muren snel schoongemaakt kunnen worden.

Wij kunnen vakkundig en snel de laag voor u plaatsen.

Heeft u een specifieke vraag over uw gevel of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met mij op via 06-41758383, of stel uw vraag via e-mail

 

Offerte aanvragen Offerte aanvragen