Gevel stralen (zandstralen)

Wat is gevel stralen (zandstralen)?
Zandstralen is een manier van gevelreiniging waarbij hardnekkig vuil wordt verwijderd. Water wordt gemengd met een straalmiddel dat bestaat uit kleine korreltjes zand. Deze methode wordt ook wel gebruikt bij het verwijderen van graffiti of verf aanslag. Het zandstralen zorgt ervoor dat uw gevel er weer glanzend schoon uitziet en dat de aanslag wordt verwijderd.

Waarom gevel stralen?
Zandstralen is een agressieve methode van gevelreiniging. Dit wil zeggen dat het uitsluitend is bedoeld voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Door middel van zandstralen bestaat er namelijk kans dat de gevel enigszins wordt aangetast. Om de kans op beschadiging van uw gevel te verkleinen wordt het aangeraden om een juiste vakman in te schakelen.
En daar bent u bij de Hoop Dienstverlening aan het juiste adres!

Uw gevel straalt weer
Door het reinigen van uw gevel geeft u uw buitenmuur weer een goede uitstraling. Daarnaast heeft u het vuil verwijderd en hiermee de levensduur van uw gevel verlengd, want vuil dat langere tijd op uw gevel zit, kan uw gevel op den duur aantasten en zorgen voor schade aan zowel de buiten als binnenkant van uw woning. Door middel van gevelreiniging stijgt bovendien ook de waarde van uw woning en wordt uw woning sneller verkocht als het te koop staat. Een woning met een goed onderhouden, schone gevel is namelijk een stuk aantrekkelijker voor eventuele kopers.

Gevel impregneren,
Nadat uw gevel gereinigd is door middel van zandstralen, is het verstandig om uw gevel te voorzien van een beschermde laag. Door middel van impregneren wordt er een beschermende laag op de gevel aangebracht die ervoor zorgt dat de buitenmuur waterafstotend wordt. Daarnaast is het na het impregneren voor mossen en algen onmogelijk om zich aan de gevel te hechten. Impregneren van de gevel draagt ook bij aan een verhoging van de waarde van de woning en zorgt ervoor dat uw gevel minder snel weer aan reiniging toe is.

Heeft u een specifieke vraag over uw gevel of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met mij op via 06-41758383, of stel uw vraag via e-mail

 

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

 
Gevel stralen Gevel stralen