Terras reinigen

Terras reinigenEen schoon terras is een visitekaartje voor het bedrijf of een woning en met name een genot voor de gebruiker(s). Een vuil terras geeft niet alleen een onverzorgd beeld, maar kan vanwege de gladheid ook gevaarlijk zijn.

Wij zorgen voor een nieuwe en mooie uitstraling van het terras, de bestrating of de vlonders. Het schoonmaken van de bestrating is over het algemeen een intensieve en langdurige bezigheid. Door het gebruik van professionele apparatuur, zal de werktijd drastisch afnemen.

Vervuiling door onkruid, algen, mossen, groene- of zwarte aanslag en atmosferische vervuiling ontsieren niet alleen het aangezicht, maar tasten op termijn ook de materialen van de diverse oppervlakken aan. Dit geldt zeker voor vetten, olie, diesel en benzine.

Lichte vervuiling zoals; algen, mossen, atmosferische vervuiling, groen- en zwarte aanslag, wordt niet voorbehandeld, maar juist nabehandeld met een anti alg/mos product.

De vervuiling wordt verwijderd doormiddel van stoomreinigen. Het water wordt verhit tot max. 145 c en met regelbare druk op het te behandelen oppervlak gespoten. De combinatie van voorbehandelen (ontvetten), warmte en druk is zeer effectief en zorgt er voor dat de vervuiling los laat.

Terras reinigenVervolgens wordt het opgeloste vuil weg gespoeld. Het behandelde oppervlak is dan weer perfect schoon, zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen of chemicaliën. De hitte van stoom doodt namelijk bacteriën, huismijten, micro organismen, algen en mossen.

De combinatie van stoom met een goede voorbehandeling en/of nabehandeling, geeft een boven verwachting mooi resultaat.

Vrijhouden van vervuiling
Na eenmalig intensief stoom reinigen, is preventief onderhouden van terrassen en bestrating voldoende.

Het gehele oppervlak wordt namelijk intens goed gereinigd en ingewassen of ingeveegd met een voegmiddel zoals schoon zand of split. Maar net wat de opdrachtgever wenst.

Heeft u een specifieke vraag over uw terras of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met mij op via 06-41758383, of stel uw vraag via e-mail
 

Offerte aanvragen Offerte aanvragen