Dakreinigen Friesland

Bent u opzoek naar ‘ Dakreinigen Friesland ‘? Wij zijn de Hoop Dienstverlening uit Joure (Friesland), gespecialiseerd in dakreiniging, gevel reiniging en gevelrenovatie werkzaamheden bij woningen en bedrijfspanden.

Door het klimaat in ons land wordt uw dak vuil. Na enkele jaren zit uw dak vol met algen en mos, waardoor u een lelijke groene aanslag ziet. Uw huis verliest zijn uitstraling en de waarde van uw woning daalt.

Ook is de verontreiniging slecht voor de dakpan met als gevolg dat deze wordt aangetast. De kosten voor dakreiniging zijn beduidend lager dan voor het aanschaffen en laten plaatsen van een nieuw pannendak.

Mos en algen komen veel voor op daken van woningen. Met het reinigen van het dak worden zichtbare mossen en algen verwijderd.

Dak & gevelreiniging is het verwijderen van vervuiling of aanslag zoals roet, mos algen of graffiti. Vervuiling of aanslag kan worden verwijderd door met gepaste hogedruk en warm water. Deze methode wordt vooral gebruikt bij lichte vervuiling. Bij deze methode van gevelreiniging wordt er gebruik gemaakt van verwarmd water van temperaturen boven de 100 graden dat met een hogedrukspuit met gepaste druk tegen de gevel wordt gespoten.

 

Dakreinigen Friesland

Dakreinigen Friesland

Gevelrenovatie & Onderhoud

Het extreme klimaat van Nederland met veel regen, wind, sneeuw, vorst, hagel afgewisseld door warmte en droogte zijn een aanslag op het voegwerk van uw woning of bedrijfspand. Kapot voegwerk kan doorslaan van muren, schimmel en lekkages veroorzaken. Met voegwerk renovatie worden deze klachten verholpen.

Afhankelijk van de klachten kan worden overgegaan tot voegwerk herstellen of voegwerk vervangen.

Als we het oude of beschadigde voegwerk hebben verwijderd (doormiddel van hakken of slijpen ), reinigen wij de gevel eerst grondig, zodat het nieuwe voegwerk goed hecht.

Bij het aanbrengen van nieuw voegwerk is het belangrijk om voor het voegen te kiezen voor de juiste type voeg en mortelsamenstelling. De Hoop Dienstverlening heeft hier ruim ervaring in.

Naast gevelrenovatie zijn wij specialisten in dak onderhoud, dak reinigen en industriële reiniging. Door ons jaren lange ervaring kunnen wij u van een goed en eerlijk advies voorzien.

Ons schoonmaakbedrijf is een betrouwbare partner voor de particuliere en zakelijke markt. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf, die vakkundig, vakbekwaam en representatief is. Wij werken alleen met milieuvriendelijke middelen.

Soorten gevelonderhoud

Het onderhoud wat uw gevel nodig heeft hangt af van de staat van uw gevel en hoe goed deze is onderhouden. We maken onderscheid tussen verschillende soorten gevelonderhoud:

  • gevel reinigen
  • schoorsteen reinigen
  • gevel impregneren
  • gevel voegen
  • schoorsteen voegen
  • schoorsteen impregneren

Heeft u een specifieke vraag over uw gevel of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met mij op via 06-41758383, of stel uw vraag via e-mail

Maak kennis met ons bedrijf en neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

JW de Hoop – De Hoop Dienstverlening

Dakreinigen Friesland

De Hoop Dienstverlening uit Joure (Friesland) | Specialist in Dak reinigen Friesland