De Hoop Dienstverlening

De Hoop Dienstverlening uit Joure (Friesland), gespecialiseerd in het schoonmaken, onderhouden en renovatiewerkzaamheden bij woningen en bedrijfspanden. Specialist in gevelrenovatie & onderhoud, dak reinigen en coaten en de industriële reiniging. Door ons jaren lange ervaring kunnen wij u van een goed en eerlijk advies voorzien.

De Hoop Dienstverlening is uw partner voor de particuliere en zakelijke markt. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf, die vakkundig, vakbekwaam en representatief is. Wij werken alleen met milieuvriendelijke middelen.

Gevelonderhoud en gevelinspectie

Is uw gevel vervuild, geschilderd of wilt u gewoon een schoon en fris aanblik van uw woning? Laat u gevel reinigen en dan ziet deze er ook weer als nieuw uit. Dit is niet het enige wat aan een gevel gedaan wordt. Denk eens aan het voegen of impregneren van uw gevel.

U rijdt door een wijk en denkt, hier staan er een aantal woningen schoon en fris op, maar dan kijkt u naar uw gevel en die ziet er wat minder fris uit. Het mos groeit er tegenop. Dit is niet alleen geen fijn aanzicht, maar het kan ook schade aan uw gevel aanbrengen. Om ervoor te zorgen dat uw gevel weer straalt en beschermt wordt, is gevelonderhoud geen overbodige luxe. Bent u benieuwd wat gevelonderhoud gaat kosten? Dit hangt af van uw persoonlijke wensen en de grootte van uw gevel. De kosten verschillen per soort onderhoud.

Soorten gevelonderhoud

Het onderhoud wat uw gevel nodig heeft hangt af van de staat van uw gevel en hoe goed deze is onderhouden. We maken onderscheid tussen verschillende soorten gevelonderhoud:

  • gevel reinigen
  • gevel impregneren
  • gevel voegen
  • schoorsteen reinigen
  • schoorsteen voegen
  • schoorsteen impregneren

Is uw gevel vies en wilt u deze laten reinigen zodat hij er weer als nieuw uitziet? Laat dan uw buitenmuur reinigen. Bij het reinigen van uw gevel maken we onderscheid tussen 3 soorten reiniging:

  • Stoomreiniging: voor milde aanslag zoals mos of alg.
  • Chemische reiniging: voor verfresten of roet.
  • Zandstralen: voor hardnekkig vuil, en verf.

Niet alleen ziet uw gevel na reiniging er weer als nieuw uit, maar het voorkomt ook beschadigingen aan uw muur. Die ontstaan door waterschade, of vorst schade, waardoor er stukken van de steen ‘afknappen’

Maak kennis met ons bedrijf en neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Jan Wybren de Hoop – De Hoop Dienstverlening uit Joure (Friesland)

De Hoop Dienstverlening

De Hoop Dienstverlening