Voegen Friesland & gevelrenovatie werkzaamheden

Bent u opzoek naar voegen Friesland? Wij zijn de Hoop Dienstverlening uit Joure (Friesland), gespecialiseerd in voegen en gevelrenovatie werkzaamheden bij woningen en bedrijfspanden.

Gevelrenovatie is een onderschat onderdeel van het onderhoud aan je huis. Regelmatig zie je langs de straat volledige gevels en wanden die vervallen zijn. Door de gevel te renoveren kun je grote schade voorkomen en daarmee dus veel geld besparen. Maar wat zijn de prijzen van gevelrenovatie en wat komt er allemaal bij kijken?

Het extreme klimaat van Nederland met veel regen, wind, sneeuw, vorst, hagel afgewisseld door warmte en droogte zijn een aanslag op het voegwerk van uw woning of bedrijfspand. Kapot voegwerk kan doorslaan van muren, schimmel en lekkages veroorzaken. Met voegwerk renovatie worden deze klachten verholpen.

Afhankelijk van de klachten kan worden overgegaan tot voegwerk herstellen of voegwerk vervangen.

Als we het oude of beschadigde voegwerk hebben verwijderd (doormiddel van hakken of slijpen ), reinigen wij de gevel eerst grondig, zodat het nieuwe voegwerk goed hecht.

Bij het aanbrengen van nieuw voegwerk is het belangrijk om voor het voegen te kiezen voor de juiste type voeg en mortelsamenstelling. De Hoop Dienstverlening heeft hier ruim ervaring in.

Voegen Friesland

Voegen Friesland

Gevelrenovatie, Onderhoud & Voegen Friesland

Naast gevelrenovatie zijn wij specialisten in dak onderhoud, dak reinigen en industriële reiniging. Door ons jaren lange ervaring kunnen wij u van een goed en eerlijk advies voorzien.

Ons schoonmaakbedrijf is een betrouwbare partner voor de particuliere en zakelijke markt. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf, die vakkundig, vakbekwaam en representatief is. Wij werken alleen met milieuvriendelijke middelen.

Soorten gevelonderhoud

Het onderhoud wat uw gevel nodig heeft hangt af van de staat van uw gevel en hoe goed deze is onderhouden. We maken onderscheid tussen verschillende soorten gevelonderhoud:

  • gevel reinigen
  • gevel impregneren
  • gevel voegen
  • schoorsteen reinigen
  • schoorsteen voegen
  • schoorsteen impregneren

Heeft u een specifieke vraag over uw gevel of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met mij op via 06-41758383, of stel uw vraag via e-mail

Maak kennis met ons bedrijf en neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Jan Wybren de Hoop

Volg ons ook via Facebook

Voegen Friesland

De Hoop Dienstverlening uit Joure (Friesland) | Specialist in voegen Friesland