Dakkapel reinigen Friesland

Bent u opzoek naar ‘ Dakkapel reinigen Friesland’? Wij zijn De Hoop Dienstverlening uit Joure, gespecialiseerd in Dakkapel reinigen, dak reinigen en impregneren van gevels en gevelrenovatie van woningen en bedrijfspanden.

Door het klimaat in ons land wordt uw dak vuil. Na enkele jaren zit uw dak vol met algen en mos, waardoor u een lelijke groene aanslag ziet. Uw huis verliest zijn uitstraling en de waarde van uw woning daalt.

Ook is de verontreiniging slecht voor de dakpan met als gevolg dat deze wordt aangetast. De kosten voor dakreiniging zijn beduidend lager dan voor het aanschaffen en laten plaatsen van een nieuw pannendak.

Mos en algen komen veel voor op daken van woningen. Met het reinigen van het dak worden zichtbare mossen en algen verwijderd.

De Hoop Dienstverlening is gespecialiseerd op het gebied van Dakkapel reinigen Friesland

Dakkapel reinigen Friesland

Dakkapel reinigen Friesland

Gevelrenovatie & Onderhoud

Het extreme klimaat van Nederland met veel regen, wind, sneeuw, vorst, hagel afgewisseld door warmte en droogte zijn een aanslag op het voegwerk van uw woning of bedrijfspand. Kapot voegwerk kan doorslaan van muren, schimmel en lekkages veroorzaken. Met voegwerk renovatie worden deze klachten verholpen.

Afhankelijk van de klachten kan worden overgegaan tot voegwerk herstellen of voegwerk vervangen.

Als we het oude of beschadigde voegwerk hebben verwijderd (doormiddel van hakken of slijpen ), reinigen wij de gevel eerst grondig, zodat het nieuwe voegwerk goed hecht.

Bij het aanbrengen van nieuw voegwerk is het belangrijk om voor het voegen te kiezen voor de juiste type voeg en mortelsamenstelling. De Hoop Dienstverlening heeft hier ruim ervaring in.

Naast dak reinigen zijn wij specialisten in dak onderhoud, gevelrenovatie en industriële reiniging. Door ons jaren lange ervaring kunnen wij u van een goed en eerlijk advies voorzien.

Ons schoonmaakbedrijf is een betrouwbare partner voor de particuliere en zakelijke markt. Wij zijn een bedrijf, die vakkundig, vakbekwaam en representatief is. Wij werken alleen met milieuvriendelijke middelen. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf, die vakkundig, vakbekwaam en representatief is.

Soorten gevelonderhoud

Het onderhoud wat uw gevel nodig heeft hangt af van de staat van uw gevel en hoe goed deze is onderhouden. We maken onderscheid tussen verschillende soorten gevelonderhoud:

  • gevel reinigen
  • schoorsteen reinigen
  • gevel impregneren
  • gevel voegen
  • schoorsteen voegen
  • schoorsteen impregneren

Heeft u een specifieke vraag over uw gevel of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met mij op via 06-41758383, of stel uw vraag via e-mail

Maak kennis met ons bedrijf en neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Jan Wybren de HoopDe Hoop Dienstverlening

Dakkapel reinigen Friesland

De Hoop Dienstverlening uit Joure (Friesland) | Specialist in Dakkapel reinigen Friesland