Project st.Jozefschool Lemmer

Bij deze school hebben wij het voegwerk van de rollagen van een 5-tal tuinmuren verwijderd. Nadien hebben wij de tuinmuren gereinigd met stoom wat voor een mooi resultaat zorgde. De rollagen worden opnieuw gevoegd, en daarna worden de tuinmuren nog behandeld met impregneer.

Project Domien Silvius Joure

Wij hebben bij het bedrijfspand van Domien Silvius in Joure het metselwerk gereinigd onder gepaste druk en heet water. Dit omdat het pand op een zichtlocatie aan de A7 zit, en het pand veel gele mossen bevatte. Deze zijn inmiddels verwijderd. Nadien hebben wij de gevels geimpregneerd.

Project Heerenveen

Bij deze 2 onder 1 kap woning in Heerenveen hebben wij de gevels gestraald. Het voegwerk is vernieuwd en de gevels en schoorsteen zijn in middels geimpregneerd.

Project Polem bv Lemmer

Bij het kantoorpand van Polem bv Lemmer hebben wij het metselwerk van het kantoorgebouw gereinigd. Deze gevels bevatten veel mossen en algen wat het voegwerk enorm heeft aangetast. In het voorjaar van 2021 zullen wij het voegwerk vernieuwen en de gevels impregneren.

Opdracht voor het renoveren van 9 woningen in Muiden.

Bij deze 9 woningen word het voegwerk verwijderd. De gevels worden gereinigd onder gepaste hoge druk en heet water. Nadien voegen we de gevels in met een iets lichtere cement dan de oorspronkelijke kleur. Na voldoende uitharding van het voegwerk zullen we de gevels nog impregneren.

Gevelrenovatie te Grou.

Gevelrenovatie project van een woning van meer als 100 jaar oud te Grou. Het was aan ons om deze woning met het mooie metselwerk terug te brengen naar een woning die wat ging uitstralen. Nou dat is gelukt! Wij hebben eerst het voegwerk verwijderd. De ankers behandeld tegen roest. Los metselwerk verwijderd en opnieuw ingemetseld. […]

Gevel en schoorsteen renovatie te Harlingen

Bij deze woning in Harlingen mochten wij de renovatie uitvoeren. Hierbij was de schoorsteen aan een grote opknapbeurt toe. Veel stenen waren gescheurd of de voorkant was er voor weg gesprongen. Nadat we de stenen hadden uitgeboet, hebben we nieuwe exemplaren ingemetseld. Tevens hebben we een nieuwe cement kop erop gezet. De schoorsteen gaan we […]

Uit te voeren opdracht: Dakreiniging in Sloten

Deze woning in Sloten mochten we een metamorfose geven. We hebben hier het dak gereinigd onder gepaste hoge druk en warm water. Nadien hebben we het dak oppervlak behandeld met mos en algen-doder. En vervolgens de dakpannen in de kleur gespoten die de opdrachtgever had uitgekozen. Mooie klus met een mooi resultaat!