Hotel de Galamadammen in Koudum

Bij Hotel de Galamadammen in Koudum. hebben wij in opdracht van de gemeente Sudwest Fryslan al het houtwerk en glas gereinigd.

Bogerman College – Koudum

Reinigen van alle kunststof delen + glasbewassing van het Bogerman College te Koudum in opdracht van de gemeente

Project st.Jozefschool Lemmer

Bij deze school hebben wij het voegwerk van de rollagen van een 5-tal tuinmuren verwijderd. Nadien hebben wij de tuinmuren gereinigd met stoom wat voor een mooi resultaat zorgde. De rollagen worden opnieuw gevoegd, en daarna worden de tuinmuren nog behandeld met impregneer.

Project Heerenveen

Bij deze 2 onder 1 kap woning in Heerenveen hebben wij de gevels gestraald. Het voegwerk is vernieuwd en de gevels en schoorsteen zijn in middels geimpregneerd.

Project Polem bv Lemmer

Bij het kantoorpand van Polem bv Lemmer hebben wij het metselwerk van het kantoorgebouw gereinigd. Deze gevels bevatten veel mossen en algen wat het voegwerk enorm heeft aangetast. In het voorjaar van 2021 zullen wij het voegwerk vernieuwen en de gevels impregneren.

Opdracht voor het renoveren van 9 woningen in Muiden.

Bij deze 9 woningen word het voegwerk verwijderd. De gevels worden gereinigd onder gepaste hoge druk en heet water. Nadien voegen we de gevels in met een iets lichtere cement dan de oorspronkelijke kleur. Na voldoende uitharding van het voegwerk zullen we de gevels nog impregneren.

Gevelrenovatie te Grou.

Gevelrenovatie project van een woning van meer als 100 jaar oud te Grou. Het was aan ons om deze woning met het mooie metselwerk terug te brengen naar een woning die wat ging uitstralen. Nou dat is gelukt! Wij hebben eerst het voegwerk verwijderd. De ankers behandeld tegen roest. Los metselwerk verwijderd en opnieuw ingemetseld. […]