Spanten en wanden reinigen

Ook wanden, spanten en staalconstructies worden vies. Sommige binnen- of tussenmuren zijn overschilder baar. Maar dat geldt niet voor alle wanden. In sommige gevallen staat er een productielijn of machine in de weg, weghalen is vaak niet mogelijk. Overschilderen is vaak duur, onnodig duur. Een goede reinigingsbeurt kan hetzelfde effect hebben. Wij kunnen vaak makkelijker om machines heen. Het is sneller klaar en er heerst geen verflucht.

Er zijn verschillende technieken om wanden en spanten te reinigen. Of het om een droge of natte reiniging gaat, de medewerkers van de Hoop Dienstverlening hebben de passende oplossing.

Zo kunnen wij schoonmaken met hoge- en lage druk en warm water. Hardnekkig vuil kunnen wij behandelen met reinigingsmiddelen.

Om een omgeving stofvrij te maken en er mag niet of met weinig water gewerkt worden hebben wij de oplossing om de wanden en/of spanten te stofzuigen en eventueel met een klam vochtige doek af te nemen.

Wij nemen ons eigen materieel mee, daardoor kunnen wij vaak overal bij. De werkzaamheden stemmen wij graag goed met u af, zodat er zo min mogelijk hinder ontstaat tijdens het schoonmaakproces.

 

Offerte aanvragen Offerte aanvragen