Nanocoating

Wat is Nanocoating? (NTC Non Touch Cleaning)

Nanocoating

In deze uitgebreide uitleg over Nanocoating, de veelzijdige beschermlaag die kan gebruikt worden op alle soorten objecten en materialen.

Nanotechnologie is een verzamelnaam. Een Nano gaat namelijk over schaalniveau – het is de allerkleinste manipuleerbare schaal. Het verwijst naar toepassingen en technieken die werken op een schaal van 1 tot 100 nanometer. Wordt materie teruggebracht tot deze schaal, dan kunnen zich bijzondere eigenschappen voordoen. Op dat niveau zijn wetenschappers inmiddels in staat materialen te ontwerpen, te produceren en te manipuleren. En zo doende krijgen we Nanocoating.

Wij gebruiken voor onze Nanocoating middelen een techniek om geselecteerde kristallen zo groot als een zoutkorrel 1 miljoen keer te verkleinen. De zoutkristallen worden uit elkaar gehaald en krijgen specifieke hechting eigenschappen mee. Hier door is het onmogelijk dat vocht en verontreiniging zich nog kan hechten aan het gecoate materiaal. De coating laag is duurzaam en bewezen effectief.

Meestal worden er producten gebruikt, waar Teflon, van de anti-aanbaklaag of ander olieachtige toevoegingen in verwerkt zijn. Dit zijn geheel andere producten, die volgens ons weinig te maken hebben met het gebruik van Nano-elementen die specifieke eigenschappen bieden aan een product. Deze producten zijn ook maar twee tot vier weken echt werkzaam.

In tegenstelling tot Nanocoating, die blijft jaren effectief. De producten van Nanocoatingkopen.nl bieden bescherming aan alles wat gecoat is.

Heeft u een verkleurde kunststof kozijnen of een deur? Wij hebben de bijpassende coating en laat de oorspronkelijke kleur weer stralen met een glans nog beter dan nieuw! Even als een badkamer, van keramiek tot uw kraan maar ook glas. allemaal met Nano coating te behandelen. Nano coating bied na een behandeling een bewezen effectieve bescherming tegen verkleuring of aanslag van buitenaf.

Nanocoating is dus een veelzijdige beschermlaag die kan gebruikt worden op alle soorten objecten en materialen. Hoog in de lucht, op de grond en onder de grond van plus dat het bestand is tegen alle temperaturen. Dit kunt u zelf aanbrengen of u laat het door ons doen.

Heeft u een specifieke vraag over Nanocoating of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met mij op via 06-41758383, of stel uw vraag via e-mail