Kozijnen schoonmaken

Houten kozijnen schoonmaken

Houten kozijnen schoonmaken en onderhouden is belangrijk als je er lang van wilt kunnen genieten. Het beste is om houten kozijnen een of meerdere keren per jaar te laten reinigen. Tijdens het reinigen controleren wij de kozijnen ook op houtrot. Wanneer u de kozijnen goed doet schoonmaken en controleren, zal houtrot worden voorkomen.

 

Kunststof kozijnen schoonmaken

Kunststof kozijnen hebben in vergelijking weinig onderhoud nodig, maar dienen wel degelijk schoongemaakt te worden. Laat uw kozijnen eens per jaar reinigen. Wil u ook dat vuil zich minder snel aan je kozijnen hecht? Laat dan uw kunststof kozijnen waxen, met een wax die geschikt is voor kunststof kozijnen.

 

Aluminium kozijnen schoonmaken

Aluminium kozijnen hebben in verhouding met kunststof kozijnen dezelfde behandeling nodig. Laat de kozijnen eens per jaar reinigen, en eventueel waxen. De wax zorgt ervoor dat stof, vuil en zand beter worden afgestoten.

 

Stalen kozijnen schoonmaken

Stalen kozijnen dienen eens per jaar te worden gereinigd. Bij het schoonmaken van stalen kozijnen kunt u zomaar beschadigen maken. Stalen kozijnen beschadigd zomaar, als het verkeerde reinigingsmiddel of spons word gebruikt.

 

Heeft u een specifieke vraag over gevelreiniging, het schoonmaken van kozijnen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met mij op via 06-41758383, of stel uw vraag via e-mail

Offerte aanvragen Offerte aanvragen