Houtwerk en kunststof reinigen

Houtwerk reinigen

Aantasting van de verf door vervuiling werkt heel geleidelijk.  Het is een optelsom van onzichtbare chemische en natuurlijke stoffen uit de atmosfeer en de opeenhoping van vuil op een verflaag. Vuil houdt immers vocht vast. Die vochtbelasting is op haar beurt een voedingsbodem voor mossen en algen. Kan vuil eenmaal inwerken op verf, dan wordt de verflaag aangetast en kan verkleuring en onthechting optreden. Vervuiling heeft een negatieve invloed op de levensduur van schilderwerk. Laat daarom regelmatig uw houtwerk reinigen door de vakman!

 

Kunststof delen

Tegenwoordig zijn de topgevels, boeidelen, kozijnen, dakgoten en dakkapellen van kunststof. Dit wordt vaak toegepast om dat kunststof duurzamer is dan hout. Echter heeft kunststof ook zijn onderhoud nodig. Vervuiling heeft een negatieve invloed op de levensduur van kunststof. Vaak zijn deze in de loop der jaren dof geworden door atmosferische vervuiling, algen en mossen hebben zich gehecht op het dure kunststof. Reinigen kan echter een flinke bijdrage leveren aan de duurzame prestatie van kunststof, waaronder kleur- en glansbehoud en de beschermende kwaliteit.

Het oppervlak wordt eerst gewassen en daarna gepoetst met een speciaal daarvoor ontwikkelde kunststofreiniger. Deze kunststofreiniger laat een beschermende deklaag achter, zodat vuil wordt afgestoten.

Geef groene aanslag, algen en mossen geen kans en laat tijdig onderhoud plegen.

Heeft u een specifieke vraag over uw gevelreiniging of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met mij op via 06-41758383, of stel uw vraag via e-mail

 

Offerte aanvragen Offerte aanvragen
 

 kunststof reinigen  kunststof reinigen  kunststof reinigen