Dakkapel reinigen + eventueel waxen

Het regelmatig reinigen van uw dakkapel is noodzakelijk voor de levensduur en het uiterlijk van de dakkapel. Door het juiste onderhoud kunt u de levensduur van uw dakkapel aanzienlijk verlengen. De Hoop Dienstverlening is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van dakkapellen. Trespa, kunststof of houten dakkapellen.

Het belang van de juiste dakkapel reiniging
Een dakkapel heeft gemiddeld één keer per jaar een grondige onderhoudsbeurt nodig. De precieze planning voor het onderhoud is deels afhankelijk van het type dakkapel. Een houten dakkapel heeft doorgaans meer onderhoud nodig dan een kunststof dakkapel. Daarnaast heeft de positie van de dakkapel invloed op de noodzakelijke reiniging. Wanneer een dakkapel op het Noorden gericht is, is deze vatbaarder voor mos en algen. Deze aanslag kan het uiterlijk van de dakkapel flink verstoren.

Niet alleen het uiterlijk van uw dakkapel wordt beïnvloedt door vuil en aanslag; ook de levensduur wordt verkort door viezigheid. Een vervuilde dakkapel zal eerder scheuren en dat leidt tot prijzig onderhoud.

Tevens adviseren wij om een kunststof dakkapel in de wax te laten zetten. Door de wax word het kunststof gevoed, waardoor het de levensduur van het kunststof verlengt.

Heeft u een specifieke vraag over uw dakkapel of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met mij op via 06-41758383, of stel uw vraag via e-mail

 

Offerte aanvragen Offerte aanvragen
 

Dakkapel reinigen  Dakkapel reinigen  Dakkapel reinigen  Dakkapel reinigen